15 49.0138 8.38624 1 1 4000 1 http://blog.pamukkale.com.tr 300 true
Otobüs Bilet

Aşık Olunan Sadakat Programları

Haziran sayısında Ketchup Loyalty Marketing’in hazırladığı 2016-2017 Türkiye Sadakat Programları Araştırmasına yer veren Marketing Türkiye Dergisi, “Aktif olarak kullandığınız sadakat programlarının hangilerine aşıksınız ve vazgeçemezsiniz?” sorusunda da yanıt aradı.

Aşık Olunan Sadakat Programları: Sektörel Bazda Birinciler

Dijital deneyimin tüm segmentler ve yaş grupları için önem kazanmasıyla birlikte birçok sektörde mobil uygulama eğilimi artıyor. Araştırmada sektörlerine göre incelenen programlar arasında Akaryakıt sektöründe %29 ile Opet – Opetkart, Süpermarket sektöründe Migros – Moneyclub yer alıyor.

Sadakat Programları - Pamukkart

Sadakat Programları – Pamukkart

Ulaşım sektörü Kara & Deniz Ulaşımı kategorisinde Pamukkart uygulamamız yüzde 30 ile Aşık Olunan Sadakat Programları sıralamasında birinci konumda.  Yolcularımızın “keyifli yolculuklar” geçirebilmeleri için yaptığımız çalışmalar neticesinde onların kalplerine dokunabildiğimizi görmek bizim için de mutluluk verici ♥️

Araştırma kapsamında tüm sektörlerin dikkate alındığı genel değerlendirmede, bir sadakat programını aktif olarak kullandığını belirten kullanıcılara, o programın mobil uygulamasını ne kadar aktif kullandıkları sorulduğunda Garanti Bankası – Bonus Flaş uygulaması birinci sırada yer alıyor.  Pamukkale Turizm olarak Pamukkart uygulamamız %34 oran ile üyelerinin en aktif şekilde kullandıkları uygulamalar sıralamasında ilk 10’da yer alıyor. Tüketiciler için basit ve hızlı bir şekilde işlem yapabilmek ve fırsatları hızlı bir şekilde kullanabilmek halen en önemli özellik. Mobil uygulamamız ve Pamukkart sahiplerinin hesaplarına erişim sağladıkları kullanıcı bölümlerinde ekibimiz ile siz değerli yolcularımızın görüş ve değerlendirmelerini dikkate alarak, bu yönde çalışmalar gerçekleştirmekteyiz.

Pamukkart - otobüs

Pamukkart – otobüs

Ankara - Bilet
Önceki Yazı
Otobüs Yatırımı | Durmuyoruz!
PAÜ - Denizli
Sonraki Yazı
Pamukkale Üniversitesi | Genç Ekonomistler
INSTAGRAM'DA TAKİP EDİN @PAMUKKALETURİZM