15 49.0138 8.38624 1 1 4000 1 http://blog.pamukkale.com.tr 300 true

Otobüs Bileti için Pamukkale Mobil Uygulaması

Otobüs Bileti Almanın 7/24 En Kolay Yolu: Pamukkale Turizm mobil uygulaması ile istediğiniz yerden anında biletinizi alabilirsiniz.

Jumbo ve  Pamukyol markalarımızdan oluşan 600 araçlık filomuz ile her yıl 15 milyona yakın yolcumuzu sevdiklerine kavuşturarak tamamlıyoruz. Filomuzdaki tüm araçlarımızda son teknoloji 10 inç koltuk arkası dokunmatik ekranlar, ücretsiz internet hizmeti, çok seçenekli ikram ve her koltukta bulunan prizler ile çalışmalarımızı “Seyahat Etmek Özgürlüktür” teması ile yola çıkıyoruz.

Yarım asrı aşan köklü geçmişimiz ile “kaliteyi opsiyon olarak değil standart olarak sunmak” her zaman birinci önceliğimiz olmaya devam ediyor. Gelişen teknoloji ile her zaman sektörde öncü olan markamız, keyifli yolculuğunuz öncesinde ve sonrasında da kolaylık sunuyor.


Otobüs Bileti Pamukkale Mobilde

Pamukkale ile gerçekleştireceğiniz “keyifli yolculuklar”ınız için otobüs bileti işlemlerinizi mobil bilet uygulaması ile hızlı ve güvenilir bir şekilde yapabilirsiniz. Ayrıca Uygulama üzerinden çağrı merkezimizi tek tuş ile arayabilir, seferlerimizi sorgulayabilir ve bilet satış noktalarımıza ulaşabilirsiniz. Mobil uygulamamız ile dilediğiniz yerden hızlı ve güvenli bir şekilde otobüs bileti satın alabilir, üyeliğiniz ile size özel avantajlardan faydalanabilirsiniz. Mobil uygulamamız üzerinden seferlerimize dair detaylı bilgilere erişebilir, mola noktaları, süreleri ve araç model özellikleri bilgilere göre Jumbo veya Pamukyol seferlerimizden tercihte bulunabilirsiniz.

Yolcum Nerede?

Mobil uygulamamız sadece otobüs bileti almanızı değil, yolculuğunuz boyunda ihtiyaç duyabileceğiniz Yolcum Nerede? özelliğini de sağlıyor. Bu özellik sayesinde web sayfamızdan ya da mobil uygulamamız üzerinden yolcunuzun nerede olduğunu seyahati boyunca görebilirsiniz. Ayrıca kendi seyahatiniz esnasında “şu an neredeyim?” sorusunu cevaplamak için anlık olarak konumuza erişebilirsiniz. Tek yapmanız gereken keyifli yolculuğunuzun ve ikramlarımızın tadını çıkarırken mobil uygulamamız üzerinden kalkış noktası, varış noktası ve sefer saatinizi seçmek. Şimdi güncel film ve müzik arşivimiz eşliğinde keyifle yolculuğunuza devam edebilirsiniz. #SeyahatEtmekÖzgürlüktür

 


“Yolcum Nerede” uygulaması Pamukkale Turizm’in sağlamış olduğu bir hizmettir.

Önceki Yazı
Sukulent | Kaktüs Familyasının Gözdesi
Sonraki Yazı
Bir Tatil Cenneti | Muğla
INSTAGRAM'DA TAKİP EDİN @PAMUKKALETURİZM