15 49.0138 8.38624 1 1 4000 1 http://blog.pamukkale.com.tr 300 true
Ankara - Bilet

Otobüs Yatırımı | Durmuyoruz!

MAN Kamyon ve Otobüs Ticaret A.Ş.’nin önemli müşterilerinden biri olarak, 2017’nin ilk yatırımını 20 adet yeni nesil Lion’s Coach Efficientline 2+1 Vip satın alarak gerçekleştirdik.

Çağdaş normlar çerçevesinde tamamen yenilenen Lion’s Coach EfficientLine 2+1 VIP otobüslerimizi, Ankara’da düzenlenen törenle teslim aldık. Törende yeni otobüslerimizi teslim alan Özmal Filo Müdürümüz Sn. Ahmet Aksoy “Hem yolcularımıza sağladığı konfor, hem de yakıt tasarrufu nedeni ile Lion’s Coach EfficientLine 2+1 VIP’i tercih ettik” dedi.

MAN Kamyon ve Otobüs Ticaret A.Ş. Otobüs Satış Direktörü Sn. Can Cansu da, 2017 yılının ilk teslimatını Pamukkale Turizm’e gerçekleştirmenin kendisi için ayrı ve özel bir anlam taşıdığını belirtti. “Pamukkale Turizm’e teslim ettiğimiz 20 adet otobüsün tamamı, yeni nesil Lion’s Coach EfficientLine 2+1 VIP araçlardan oluşuyor. Gerek Pamukkale Turizm‘in önceki ve şimdiki siparişleri bizim bu alanda da ne kadar doğru bir gelişme yaptığımızı net bir şekilde ortaya koyuyor. Gerçekten de MAN Lion’s Coach EfficientLine 2+1 VIP, yakıt tasarrufu, sunduğu konfor gibi birçok özelliği ile hem işletmeci hem de yolcuların büyük beğenisini ve takdirini kazanan bir otobüs.” dedi.

Ankara - Yolculuk

Ankara – Yolculuk

Eskişehir - Otobüs
Önceki Yazı
Anadolu Üniversitesi | Summit 17′
Otobüs Bilet
Sonraki Yazı
Aşık Olunan Sadakat Programları
INSTAGRAM'DA TAKİP EDİN @PAMUKKALETURİZM