15 49.0138 8.38624 1 1 4000 1 http://blog.pamukkale.com.tr 300 true
PAÜ - Denizli

Pamukkale Üniversitesi | Genç Ekonomistler

Denizli Pamukkale Üniversitesi (PAÜ) Genç Ekonomistler Topluluğu tarafından “Türkiye Ekonomisi” konferansı düzenlendi.

Türkiye ve dünya ekonomisi konusundaki olumlu-olumsuz gelişmelere yönelik değerlendirmelerde bulunuldu. İktisat Fakültesi Konferans Salonunda yapılan Türkiye Ekonomisi Konferansına Prof. Dr. Asaf Savaş Akat, Prof. Dr. Ömer Faruk Çolak, Gazeteci Osman Arolat konuşmacı olarak katıldı.

Konferansın Moderatörlüğünü üstlenen İktisat ve Toplum Dergisi Editörü Prof. Dr. Ömer Faruk Çolak konferansın konuk konuşmacıları Prof. Dr. Asaf Savaş Akat ve Gazeteci Osman Arolat’ın kısaca özgeçmişlerinden bahsetti.

Konferansın ilk konuşmacısı Gazeteci Osman Arolat, Türkiye’de son dönemde tüketime dayalı yapılan çalışmalar ve alınan ekonomik kararlarla ilgili bir konuşma yaptı. Konuşmasında ayrıca Türkiye ekonomisi açısından dış ilişkilerle ilgili senaryolara değinen Arolat, iç ilişkiler açısından da tüm yönleriyle Türkiye’nin ekonomik büyümesini değerlendirdi. Konferansın ikinci konuğu olan, konuşma üslubuyla ekonomiyi açık, net ve esprili bir şekilde örneklerle aktaran ekonomist Prof. Dr. Asaf Savaş Akat, Türkiye ekonomisinde riskler ve fırsatlar ile ilgili sunumunu gerçekleştirdi. Konferansın sonunda konuk konuşmacılar, öğrencilerden gelen soruları yanıtlarken, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Hakan Sarıtaş, İktisat Bölüm Başkanı Prof. Dr. M. Ensar Yeşilyurt ve Prof. Dr. Celal Küçüker günün anısına konuşmacılara hediye takdim etti.

Denizli - Otobüs

Denizli – Otobüs

Ekonominin önemli isimleri ile öğrencileri tekrar bir araya getiren etkinlik kapsamında biz de PAÜ’lü öğrenciler ile güzel sohbetler gerçekleştirdik ve her zaman olduğu gibi bir üniversite etkinliğinde daha öğrenci arkadaşlarımıza destek vermenin mutluluğunu yaşadık.

Pamukkale Üniversitesi  Genç Ekonomistler Topluluğu’na bu güzel organizasyon için teşekkür ederiz
Bir başka üniversitemizin etkinliğinde görüşmek üzere…

 

Otobüs Bilet
Önceki Yazı
Aşık Olunan Sadakat Programları
İzmir - Otobüs
Sonraki Yazı
Otobüs Yatırımı | Mercedes
INSTAGRAM'DA TAKİP EDİN @PAMUKKALETURİZM