15 49.0138 8.38624 1 1 4000 1 http://blog.pamukkale.com.tr 300 true
Otobüs Bilet

Mobilin En Başarılı Sadakat Programları Yayınlandı!

Dijital çağın ve yeni teknolojilerin nabzını tutan Digitalage Dergisi, mart ayı sayısında sadakat pazarlaması alanında yurtiçi ve yurt dışında birçok firmaya danışmanlık ve yönetim hizmeti sunan Ketchup Loyalty Marketing tarafından her yıl gerçekleştirilen Türkiye Sadakat Programları araştırmasını mercek altına aldı.

Araştırmada mobil uygulaması en aktif kullanılan sadakat programları belirlendi. Farklı yaş gruplarından yüzde 70’e yakını üniversite mezunu 1.757 kişiyle gerçekleştirilen araştırma Türkiye’de sadakat programları özelinde şu ana dek yapılmış en kapsamlı araştırmalardan biri olma özelliğini taşıyor.

Mobil Uygulaması En Aktif Kullanılan Sadakat Programları

Araştırmanın elde ettiği sonuçlara göre mobil uygulamasını en aktif kullanan sadakat programlarında banka sektörüne baktığımızda Garanti Bankası öne çıkıyor. Garanti Bankası’nın  Bonus Flaş uyglaması yüzde 81,1 oranla başı çekiyor. Telekomünikasyon sektöründe birinci sırada yüzde 61 ile Vodafone – Avantaj cepte uygulaması bulunuyor. Süpermarket sektörüne baktığımızda Migros’un Money Club uyglaması yüzde 43,3 gibi ciddi bir oranla birinci sırada gözüküyor. Mobil Koalisyon Platformaları’nda Hopi yüzde 52,3 ile birinci sırada yer alırken, Life Style ve yeme – içme sektöründe Mars Cinema Club yüzde 22,8 oranla en çok kullanılan uygulama olarak dikkat çekmekte.

Ulaşım sektörü Kara Ulaşımı kategorisinde Pamukkart uygulamamız yüzde 25,4 ile en çok kullanılan uygulama olarak lider konumda.

 Farklı Segmentlerde Sadakat Programlarında Uygulamayı Aktif Kullananlar

Tüm sektörlerin olduğu karma grupta ise mobil uygulaması en aktif olarak kullanılan markalar sıralandı.  20 – 27 yaş arasındaki üyelerin dağılımında  birinci sırada yüzde 58 ile Turkcell – Gençtrkcll, ikinci sırada yüzde 43 oranla Pamukkale Turizm – Pamukkart bulunuyor. Üçüncü sırada ise yüzde 39 oranla Migros – Money Club bulunmakta. 44 – 50 yaş arasındaki üyelerin dağılımında ise birinci sırada yüzde 54 ile Hopi, ikinci sırada yüzde 45 oranla Pamukkale Turizm – Pamukkart bulunuyor. Üçüncü sırada ise yüzde 43 oranla Migros – Money Club olarak karşımıza çıkıyor.

Tüm yolcularımıza sadık sevgilerinden dolayı teşekkür ederiz ♥️

Otobüs yolculuk
Önceki Yazı
Otobüs alımında yine 100 adet MAN!
Eskişehir otobüs
Sonraki Yazı
KAMPÜSTE REKLAM VAR! | Anadolu Üniversitesi
INSTAGRAM'DA TAKİP EDİN @PAMUKKALETURİZM