15 49.0138 8.38624 1 1 4000 1 http://blog.pamukkale.com.tr 300 true

Pazarlama Maratonu | 48 Saatlik Sıra Dışı Bir Etkinlik

Bilkent Cyberpark’ta gerçekleştirilen 3.Pazarlama Maratonu bitti. Onlarca beyin tanıştı, 48 saat boyunca çalıştı ve harika fikirler üretti. Hep birlikte yorulduk, uykusuz kaldık ve hepsine değdi. Pamukkale Turizm olarak bir sonraki maratonu dört gözle bekliyoruz.

Marka Mutfağı tarafından organize edilen Maraton, gençlere pazarlama alanında tecrübe imkanı sunan sıra dışı bir etkinlik. Farklı birçok üniversite ve bölümden bir araya gelen öğrenciler takımlara ayrılarak katılımcı markalar tarafından kendilerine verilen brief doğrultusunda final projelerini gerçekleştirdiler. Pamukkale Turizm olarak markamız için proje üreten tüm takım arkadaşlarımıza emekleri ve harika fikirleri için teşekkür ediyoruz.

Marka Mutfağı, üniversite öğrencilerinin ve yeni mezunlarının yer aldığı, Öğr. Gör. Ömer Karapınar öncülüğünde kurulan bir gönüllü oluşum. Çoğunluğunu Hacettepe Üniversitesi’nden öğrencilerin oluşturduğu ve 30’un üzerinde üyesi bulunan oluşum, markalar için gönüllülük esasıyla pazarlama odaklı fikir ve kampanya geliştiriyor. Marka Mutfağı, markaları tamamen dışarıdan bir göz ile, klişelerden uzak bir yaklaşım geliştirerek değerlendirmeyi ve çözüm kampanyaları üretmeyi hedefliyor. Her yıl katılımcıların hem eğitim alabileceği hem de kesintisiz sürecek bir maraton gerçekleştiriyor.

Ankara’da çalışmalarına devam eden Marka Mutfağı ile 2017 yılından bu yana etkinliklerinde bir araya geliyoruz. Pamukkale Turizm olarak elbette 3. Kez gerçekleştirilen Pazarlama Maratonu’nunda yine bir arada olmaktan mutluluk duyduk.

Pazarlama Maratonu 48 saatte kesintisiz olarak gerçekleşti.

Cuma saat 18.00’den itibaren Cyberpark’ta salona kapanan katılımcılar, bu süre içinde hem eğitimler aldı, hem de gruplar halinde reklam ajansı gibi çalıştılar.  Katılımcı markalar için reklam kampanyası geliştirme fırsatı buldular. Ayrıca gruplar oluşturdukları kampanyaları ilgili markaların yöneticilerine sunma imkanı da buldu. 48 saatlik süre içerisinde katılımcılar eğitim ve uygulamaların yanı sıra uzmanlardan eğitim ve mentorluk aldılar. Reklamcılık alanında ilerlemek isteyen gençlere özellikle odaklanan maratona katılım ise yine yoğundu.

Marka Mutfağı ve Pazarlama Maratonu Ekibine bu güzel organizasyon için teşekkür ederiz ♥
Bir başka etkinlikte görüşmek üzere...

Önceki Yazı
Pamukkart: Ulaşım’ın En Başarılı Sadakat Programı
Sonraki Yazı
Türkiye’de Kamp Yapılacak 20 Harika Yer
INSTAGRAM'DA TAKİP EDİN @PAMUKKALETURİZM