15 49.0138 8.38624 1 1 4000 1 http://blog.pamukkale.com.tr 300 true
Muğla Üniversite

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi | MUYAPI

2015 yılında kurulan Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Yapı Topluluğu, kısa adıyla MUYAPI ile bir araya geldik. İnşaat Mühendisliği alanındaki yenilikleri takip ederek öğrencilere sunmak adına her yıl düzenlediği MUYAPI zirvesini bu yıl 29-30 Mart tarihlerinde AKM’de gerçekleştirdi. Sektörün önde gelen firmaları ve yöneticileri, alanında uzman konuşmacıların katılımı ile gerçekleşen zirve, düzenlenen workshoplar ile de hareketli geçti. 

Perşembe günü gerçekleştirilen açılış kokteyli ile birlikte başlayan iki günlük zirve kapsamında  Prof. Dr. İsmail Özgür Yaman (ODTÜ İnş. Müh. Bölüm Bşk.), İnş. Müh. Koray Özdemir (Yenigün İnşaat Star-Ege Rafinerisi Proje Müdürü), İnş. Müh. Vedat Köse (Tepe İnşaat Genel Mdr. Yrd.), Mimar Arzu Girginç ve İnş. Müh. Halil Atlı (Marmaris Yapı Kurucu Ortağı), Sıla Akalp (Kentsel Strateji şirketi ortağı, Muğla 1 Atölyesi Genel Koordinatörü), İnş. Müh. Ezgi Turan (Grid Teknoloji firması planlama mühendisi) gibi sektörünün tecrübeli konuşmacıları öğrencilerle bir araya geldiler. Zirve kapsamında ayrıca öğrenciler ile İnşaat firmalarını bir araya getiren staj görüşmeleri de gerçekleştirildi.

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi - Yapı Topluluğu

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi – Yapı Topluluğu

Pamukkale Turizm olarak yeniden birlikte çalışma fırsatı bulduğumuz Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Yapı Topluluğu’nun aracılığı ile zirve kapsamında konuklar ve öğrencilerle bir arada olmaktan ve onların #keyifliyolculuk hikayelerini dinlemekten mutluluk duyduk.

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Yapı Topluluğu‘na bu güzel organizasyon için teşekkür ederiz ♥

Bir başka üniversitemizin etkinliğinde görüşmek üzere…

Muğla Üniversite - Muyapı

Muğla Üniversite – Muyapı

Muğla Üniversite - Muğla

Muğla Üniversite – Muğla

Anadolu Üniversitesi - Eskişehir
Önceki Yazı
Anadolu Üniversitesi | #burdanbak
Tekirdağ Gezilecek Yerler
Sonraki Yazı
Tekirdağ Gezilecek Yerler | Sakin Şehir
INSTAGRAM'DA TAKİP EDİN @PAMUKKALETURİZM