15 49.0138 8.38624 1 1 4000 1 http://blog.pamukkale.com.tr 300 true
Pamukkale Üniversitesi

Pamukkale Üniversitesi | Genç Ekonomistler

Pamukkale Üniversitesi İktisadi İdari Bilimler Fakültesi ilk defa bu sene “Genç Ekonomistler Öğrenci Kongresi”ni düzenledi. 

Ülke çapında birçok üniversitede ilgi uyandıran ve geleneksel hale getirilmesi amaçlanan kongre, 19 – 21 Nisan 2018 tarihleri arasında Denizli’de, “Laodikya Zirvesi: Son Çeyrek Asırda İktisat” teması ile düzenlendi.

Akademik hayat ve iş dünyasının birlikte yürüttüğü çalışmada 26 sınıflandırmada bildiri yayınlandı. Lisans ve yüksek lisans öğrencilerinin çalışmalarını katılımcılar ve iş insanları ile paylaştılar. Tartışma ve katkı sağladıkları kongre kapsamında oturum Başkanlığını Prof.Dr. Metin Sarfati‘nin gerçekleştirdiği Pamukkale Turizm Oturumu 20 Nisan tarihinde yapıldı.

Pamukkale Turizm olarak destek verdiğimiz kongre kapsamında, Pamukkale Üniversitesi‘nden Nazan Telli “Yerleşik İktisatta Bir Kritik, Davranışsal İktisat Ve Sınırlı Rasyonelite” bildirilerini sundular. Gaziosmanpaşa Üniversitesi’nden Banu Eryılmaz ve Trakya Üniversitesi’nden Ferdi Özdemir ise “Üniversite Öğrencilerinin Ekonomi Eğitimlerinin Verimliliği Ve Yetkinlik Kazandırması Açısından Analizi” bildirilerini gerçekleştirdiler.

Pamukkale Üniversitesi‘nden Hivdan Yüksel; “Makro Ve Sosyo Ekonomik Değişkenlerin Etkisi”bildirisini sundu. Batman Üniversitesi’nden Fidan Uca ise “Nasıl Bir İktisat Eğitimi: İktisadın Drama Yöntemiyle Sunumu” isimli bildiriler ile katılım sağladılar.

Pamukkale Üniversitesi  Genç Ekonomistler Topluluğu‘na bu güzel organizasyon için teşekkür ederiz ♥
Bir başka üniversitemizin etkinliğinde görüşmek üzere…

 

Küçükkuyu Gezilecek Yerler
Önceki Yazı
Küçükkuyu Gezilecek Yerler | Dolu Dolu Nefes
Sonraki Yazı
23 Nisan’ı Çocuk Yolcularımız ile Kutladık
INSTAGRAM'DA TAKİP EDİN @PAMUKKALETURİZM