15 49.0138 8.38624 1 1 4000 1 http://blog.pamukkale.com.tr 300 true
Anadolu Üniversitesi - Eskişehir

Anadolu Üniversitesi | #burdanbak

Anadolu Üniversitesi Sosyal Medya Kulübü’nün bu yıl 8’incisini düzenlediği “Sosyal Medyada İletişim Tasarımı Zirvesi” SMIT SUMMIT (Sosyal Medyada İletişim Tasarımı Zirvesi) Konferansı’na katıldık. 

#burdanbak sloganı ile 17-18 Mart günlerinde Anadolu Üniversitesi Atatürk Kültür ve Sanat Merkezi (AKM) Opera ve Bale Salonu’nda gerçekleştirildi.

İletişim Fakültesi öğrencilerince kurulan ve yürütülen fakat tüm okul öğrencilerine hitap eden kulübün gelenekselleşmiş olan en büyük etkinliği SMIT SUMMIT kapsamında bizler de Eskişehir Anadolu Üniversitesi öğrencileri ile tekrar bir araya gelmekten mutluluk duyduk. Etkinlik bu sene de çok önemli isimlere ev sahipliği yaptı.

SMIT SUMMIT’in ilk gününe; Görsel Tasarımcı Berkcan Okar, Altınyıldız Pazarlama ve İletişim Uzmanı Emre Elmacık, Dijital Medya Danışmanı G. Ülkem Gürbüz, Oyuncu ve Yazar Ömür Özdemir ile Karikatürist Emrah Ablak konuşmacı olarak katıldı. Etkinliğin ikinci gününde ise; Youtuber Pintipanda, Kreatif Direktör Ertuğ Tuğalan, Askıda Ne Var Kurucusu Oğuzhan Canım, Sony Playstation Pazarlama Müdürü Berk Günsev ve Tribal Worldwide Ajans Başkanı Arda Tetik öğrencilerle bir araya geldi.

Eskişehir Anadolu Üniversitesi Sosyal Medya Kulübüne bu güzel organizasyon için teşekkür ederiz ♥

Bir başka üniversitemizin etkinliğinde görüşmek üzere…

Eskişehir - Sosyal Medya Kulübü

Eskişehir – Sosyal Medya Kulübü

Eskişehir - Sosyal Medya Kulübü

Eskişehir – Sosyal Medya Kulübü

 

Burdur - Salda Gölü
Önceki Yazı
Burdur Gezilecek Yerler | Salda Gölü
Muğla Üniversite
Sonraki Yazı
Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi | MUYAPI
INSTAGRAM'DA TAKİP EDİN @PAMUKKALETURİZM