15 49.0138 8.38624 1 1 4000 1 http://blog.pamukkale.com.tr 300 true
İzmit Otobüs Alımı

İzmit Otobüs Yatırımı | 41 adet MAN

İzmit otobüs yatırımlarımız kapsamında bölgeye özel olarak 41 adet MAN Lion’s Coach 2+1 VIP ve NEOPLAN Tourliner otobüs satın alındı. “Kalite En Doğal Hakkınız, Körfezi Ulaşımda Süper Lige Çıkarmaya Geliyoruz!” sloganı ile Körfez bölgesi yatırımlarını arttırdık.

Fatih Belediyesi Mehteran Takımı tarafından sergilenen gösterinin ardından yapılan açılış törenimize Yönetim Kurulu Üyelerimiz, Genel Müdürümüz Mustafa ÖZDALGIÇ, Anadolu Ulaşım Genel Müdürü Mehmet Ali AKÇİN, MAN Kamyon ve Otobüs Ticaret A.Ş. Genel Müdürü Tuncay Bekiroğlu, Bölge Müdürlerimiz ve Acente Yetkililerimiz katıldı.

Yurt çapında 400’den fazla bilet satış noktamıza ek olarak 2+1 vip araçlarımız ile İzmit – İstanbul karşılıklı seferlerimizi her yarım saatte bir gerçekleştiriyoruz. Avrupa yakasında Esenler Otogarı ve Alibeyköy Cep Otogarı, Anadolu yakasında ise Harem Otogarı ve Dudullu Hareket Merkezimizden hareket ediyoruz. Geniş şehir içi servis ağımız ile de toplu taşımanın karmaşasına ve vakit kaybına girmeden yolcularımızı, istedikleri yere hızlıca ulaştırabilmek için son derece pratik ve hızlı bir ulaşım ağı planladık. İzmit otobüs yatırımlarımız ile birlikte mevcut Bursa ve İzmir seferlerimizi de her saate çıkarttık. Mevcut Zonguldak, Çanakkale ve sahil bölgelerine gerçekleştirdiği seferlerimizin de sayısının ilerleyen günlerde artmayı planlıyoruz.

Pamukkale Turizm’in seferlerinde olduğu gibi yatırımlarında da Dur Kalk Yok, Rötar Yok!

Değişime direnmenin suyu dövmeye benzediğinin altına çizerek, beklentilerin değişmesi ile şirketlerin de değişmek zorunda olduğunu belirten Genel Müdürümüz Sayın Mustafa ÖZDALGIÇ, “Pamukkale Turizm 56 yıl önce ülkemizin güzel insanlarını ”Sevdiklerine Ulaştırmak” üzere kuruldu. Halkımızın takdiri ile büyüdü, hizmet ağını genişletti ve gelişti.

 

Sektörün gündemden düşmeyen markası ve amiral gemisi oldu!.. Aynı sorumluluk duygusu ile de ülkemize ve geleceğe olan güvenle yatırımlarımıza çok daha güçlü olarak devam ediyoruz. Şimdi Körfez’den gelen yoğun talep üzerine, İzmit’lilerin değişim isteğine uyduk ve yatırımlarımızı bu bölgeye yönlendirerek “Keyfinize Bakın, Biz Geldik” diyoruz. Deneyimli Bölge ve Birim Müdürlerimiz; A’dan Z’ye tüm destek birimlerimiz ile “Koşulsuz müşteri memnuniyetini sağlamak”, “kaliteyi ve güvenliği, opsiyon olarak değil standart olarak sunmak” birinci önceliğimizdir. Pamukkale Turizm’in yolcuyu önemseyen kurum kültürü ve değerleri bölgede farkını hissettirecektir.” dedi.

 

Pamukkale Ailesi, Kaptanlarımızdan kabin memurlarımıza, bilet satış görevlilerimizden yönetim kadromuza 3500 kişiden oluşuyor. Teknolojik gelişmelere ve lojistik olanaklara yapılan yatırımların yanı sıra hizmet sektöründe başarılı olmanın anahtarının ‘İnsan’a yatırım yapmaktan geçtiğinin bilincinde olarak birçok proje gerçekleştirdik. Eğitimli personel istihdam etme ve yetiştirme konusunda da sistemli bir çalışma yürütmekteyiz.

“Keyifli Yolculuklar için Pamukkale”

İzmit yatırımları dahilinde şehir içi servislerimizi de yeniledik. İzmit Otogarında 3 ayrı satış ofisine ek olarak, Gölcük Otogarı, Darıca Otogarı, Gebze Otogarı, Yalova Otogarı, Altınova Otogarı ve Karamürsel Otogarının açılışlarını da bugün gerçekleştirdik.

Pamukyol ve Teknobüs araçlarımızdan oluşan 600’e yaklaşan araç filomuz bulunuyor. Bu yılı 15 milyon yolcumuzu sevdiklerine kavuşturarak tamamlamayı hedefliyoruz. Özel donanımlı 2+1 araçlarımızda 10 inç koltuk arkası ekranları, ücretsiz internet hizmeti bulunuyor. Şube ve tesislerin altyapısı, geniş servis ağı, çok seçenekli ikram ve filomuzun tümünde her koltukta bulunan prizlerimiz ile çalışmalarımızı “Keyifli Yolculuklar için Pamukkale” temasından yola çıkarak kurguluyoruz.

İzmit Otobüs - Yatırım

İzmit Otobüs – Yatırım

Ankara otobüs
Önceki Yazı
Otobüs Yatırımı | 41 Kere Maşallah!
Sonraki Yazı
KÜÇÜK MÜFETTİŞLERİMİZ ATANDILAR :)
INSTAGRAM'DA TAKİP EDİN @PAMUKKALETURİZM