15 49.0138 8.38624 1 1 4000 1 http://blog.pamukkale.com.tr 300 true
MAN Lion’s Coach - Pamukkale Turizm

Otobüs Yatırımında da Rötar Yok!

100 adetlik otobüs alımımızı tamamlayarak 2016 yılına dev yatırımla başlamıştık. O tarihte araç alımlarına hız kesmeden devam edeceğimizi belirtmiştik. 2017 yılını ise İzmit bölgesine yatırımlarını arttırarak, filomuza 50 adet otobüs ekleyerek tamamladık. İzmit’te başlattığımız yeni seferlerimiz için özel olarak filomuza kattığımız araçlarımızın teslimi sonrasında İzmit’lilerin de yoğun ilgisi eşliğinde görkemli bir açılış gerçekleştirmiştik. 2018 yılı yatırımlarımıza ise 35 adet 13 mt yeni  MAN Lion’s Coach ve 13mt yeni NEOPLAN Tourliner 2+1 VIP araçlar ile başladık.

Tamamen yenilenen, bu yıl International Forum Design Award – iF Tasarım Ödülleri tarafından da büyük ödülle taçlandırılan MAN yeni Lion’s Coach’ın Türkiye için üretilen özel versiyonu, Antalya’da düzenlenen lansman ile ilk kez görücüye çıktı. MAN Lion’s Coach lansmanı, MAN Kamyon ve Otobüs Ticaret A.Ş. Genel Müdürü Tuncay Bekiroğlu ile Otobüs Satış Direktörü Can Cansu’nun evsahipliğinde seyahat sektörünün önemli temsilcilerini buluşturdu. 13-15 Nisan tarihleri arasında, Antalya’da Granada Luxury Belek Otel’de gerçekleştirildi. Test sürüşleri ve çeşitli aktivitelerin de yer aldığı MAN’ın bu büyük buluşmasında 70 adetlik siparişimizin, ilk 35 aracı teslim aldık. Seyahat sektörünün bu büyük buluşmasında Türk müziğinin önemli isimlerinden Burcu Güneş, renkli repertuarı ve sahne performansı ile misafirlere unutulmaz bir gece yaşattı.

“Pamukkale Turizm’in yatırımlarında da Rötar Yok!”

%95’i Pamukyol araçlardan oluşan 600 araçlık filomuz ile bu yılı 15 milyon yolcuyu sevdiklerine kavuşturarak tamamlamayı hedeflerken, 10 inç koltuk arkası ekranlarımız, ücretiz internet hizmetimiz, şube ve tesislerimizin altyapı olanakları, geniş servis ağımız, çok seçenekli ikramlarımız ve filomuzun tümünde her koltukta bulunan prizlerimiz ile çalışmalarımızı “Keyifli Yolculuk” temasından yola çıkarak kurguluyoruz.

Hızla gelişen ve değişen dünyada beklentilerin değişmesi ile şirketlerin de değişmek zorunda olduğunu belirten Genel Müdürümüz Mustafa ÖZDALGIÇ, “Bildiğiniz gibi Pamukkale Turizm 56 yıl önce insanlarımızı ”Sevdiklerine Ulaştırmak” üzere kuruldu. Halkımızın takdiri ile büyüdü, hizmet ağını genişletti ve gelişti. Sektörün gündemden düşmeyen markası ve amiral gemisi oldu!.. Aynı sorumluluk duygusu ile bugün de ülkemize ve geleceğe olan güvenle yatırımlarımıza çok daha güçlü olarak devam ediyoruz. Deneyimli Bölge ve Birim Müdürlerimiz; A’dan Z’ye tüm destek birimlerimiz ile “Koşulsuz müşteri memnuniyetini sağlamak”, “kaliteyi opsiyon olarak değil standart olarak sunmak” birinci önceliğimizdir. Çünkü kalite ülkemizin güzel insanlarının en doğal hakkıdır! Pamukkale Turizm’in yolcuyu önemseyen kurum kültürü ve değerleri tüm Türkiye‘de farkını hissettirmeye devam edecektir.” dedi.

 

MAN Lion’s Coach - Otobüs

MAN Lion’s Coach – Otobüs

 

Genel Müdürümüz Mustafa ÖZDALGIÇ, “Son dönemde filomuzun çoğunluğunun MAN araçlarından oluşması, sadece araçlarının ileri teknoloji ürünü olmalarından, konforundan ya da hizmetlerinden kaynaklanmıyor. Üretimde müşterilerinin sesine kulak verme konusunda aynı oranda hassas olmaları otobüs tercihimizde önemli etkenlerden biridir. Pamukkale Turizm olarak, en büyük önceliğimiz; müşterilerimize en güvenli,en kaliteli ve en konforlu hizmeti sürdürülebilir olarak sunmaktır. Bu doğrultuda 2+1 VIP otobüslerimiz yeni ve en gelişmiş güvenlik sistemleri başta olmak üzere, bir otobüsten tüm beklentilerimizi en üst seviyede karşılıyor.” dedi.

“Asıl önceliğimiz; iş ortağımızda memnuniyet yaratmak”

MAN Kamyon ve Otobüs Ticaret A.Ş. Genel Müdürü Tuncay Bekiroğlu, “Böylesine iki önemli kuruluş arasındaki dostluğun bu kadar uzun sürmesi, aslında her iki taraf için de önemli bir değer. Pamukkale Turizm gibi alanında öncü kuruluşların bizi tercihi doğal olarak bizde memnuniyet yaratıyor. Pamukkale Turizm ile olduğu gibi sürdürdüğümüz uzun yıllara dayalı dostluklar bizler için ayrı ve özel bir anlam taşıyor” dedi. Pamukkale Turizm ile MAN arasındaki bu güzel işbirliğinin daha uzun yıllar devam edeceğine olan inancını vurguladı.

MAN Lion’s Coach - Otobüs

MAN Lion’s Coach – Otobüs

Türkiye’deki ilk 2+1 VIP Lion’s Coach 13 metre otobüs

Mühendslik ve üretim devi MAN, 250 yılı aşkın önemli bir tecrübeye ve önemli bir Ar-Ge gücüne sahip. MAN Kamyon ve Otobüs Ticaret A.Ş. Otobüs Satış Direktörü Can Cansu, “MAN Ailesi olarak yapılan tüm geliştirmeler araçların kullanıcısına, işletmecisine, yolcusuna katkı sağlamak odaklarıyla gerçekleştirilmektedir” dedi. MAN Kamyon ve Otobüs Ticaret A.Ş. Otobüs Satış Direktörü Can Cansu da, “2018 model Yeni Lion’s Coach 13 metre otobüsümüzün Türkiye’deki ilk 2+1 VIP tasarımının teslimatını gerçekleştiriyoruz. Bu teslimata Pamukkale Turizm gibi Türkiye seyahat sektörüne önemli katkılarda bulunan, işinde uzman bir kuruluşa gerçekleştirmek bizim için özel bir anlam içeriyor” dedi.

MAN Lion’s Coach - Otobüs

MAN Lion’s Coach – Otobüs

MAN Lion’s Coach - Pamukkale Turizm

MAN Lion’s Coach – Pamukkale Turizm

Önceki Yazı
ANNELER GÜNÜ | OTOGARLAR ÇİÇEK AÇTI
Sonraki Yazı
Kütahya Gezilecek Yerler | Ateşte Açan Çiçekler
INSTAGRAM'DA TAKİP EDİN @PAMUKKALETURİZM