15 49.0138 8.38624 1 1 4000 1 http://blog.pamukkale.com.tr 300 true
Ankara otobüs

Otobüs Yatırımı | 41 Kere Maşallah!

Yeni güzergah çalışmalarımıza paralel olarak gerçekleştirdiğimiz otobüs yatırımı planlarımızı yoğunlaştırdık. Yakın zamanda Marmara Bölgesinde gerçekleştireceğimiz yeni seferlerimiz için hazırlıklarımız devam ediyor. MAN Kamyon ve Otobüs Ticaret A.Ş.’den tam 41 adet Neoplan Yeni Tourliner ve Lion’s Coach EfficentLine otobüs satın alımı gerçekleştirdik.

Otobüsler, MAN’ın Ankara Akyurt’taki tesislerinde gerçekleştirilen törenle Pamukkale Tuırizm Ankara Bölge Müdürümüz Ufuk Bababalım tarafından teslim alındılar. MAN Kamyon ve Otobüs Ticaret A.Ş. Otobüs Satış Direktörü Can Cansu, “Pamukkale Turizm gibi güçlü ve saygın bir firma ile iş ortağı olmanın kendileri açısından gurur verici olduğunu dile getirerek, “Çok önemli bir teslimat yaptık. Bu alımla birlikte, karşılıklı işbirliğimiz daha da pekişmiş oldu. Bir kez daha yatırımlarında MAN’ı tercih ettiği için Pamukkale Ailesi’ne teşekkür ediyor, araçlarımızın hayırlı uğurlu olmasını diliyorum” dedi.

Yeni araçlarımızın tamamı yeni seferlerine son hazırlıklarını yapmak üzere, Kocaeli ilimize doğru yola çıktılar bile : ) Keyifli Yolculuklar

 

Ankara - Otobüs

Ankara – Otobüs

İzmir - Otobüs
Önceki Yazı
Otobüs Yatırımı | Mercedes
İzmit Otobüs Alımı
Sonraki Yazı
İzmit Otobüs Yatırımı | 41 adet MAN
INSTAGRAM'DA TAKİP EDİN @PAMUKKALETURİZM