15 49.0138 8.38624 1 1 4000 1 http://blog.pamukkale.com.tr 300 true
İzmir - Otobüs

Otobüs Yatırımı | Mercedes

2017 yılını tamamlarken bu yıl için planlanan otobüs yatırımı programımız kapsamında Mercedes-Benz Türk yetkilisi Has Otomotiv’den yeni Tourismo 16 RHD 2+1 otobüslerimizi teslim aldık. 

Bu alım ile birlikte 500 otobüse yakın araç filomuzda Mercedes-Benz marka otobüslerimizin sayısı 168 adede çıkmış oldu.

İzmir‘deki filo atölyemizde düzenlenen törende araçlarımızı Yönetim Kurulu Üyemiz Ahmet Bababalım teslim aldılar. Teslim töreninde Mercedes – Benz Türk Otobüs Pazarlama ve Satış Müdürü Alper Kurt, Otobüs Filo Satış Kısım Müdürü Burak Batumlu, Has Otomotiv Yönetim Kurulu Başkanı Latif Karaali, Pamukkale Turizm Özmal Filo Müdürü Ahmet Aksoy da bulundular.

Teslimat töreninde konuşan Yönetim Kurulu Üyemiz Ahmet Bababalım, “Pamukkale Turizm olarak her zaman güven ve kaliteye önem veriyoruz. Bu doğrultuda da yeniliğe yapılan yatırımlarımıza devam ediyoruz ve edeceğiz. Bu yıl 50.yılını kutlayan Mercedes – Benz Türk’ü kutluyor ve nice 50 yıllarda iş birliğimizin devam etmesini diliyoruz” dedi. Has Otomotiv Yönetim Kurulu Başkanı Latif Karaali ise “Hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyorum. Türkiye’nin köklü şehirler arası yolcu taşımacılığı ve turizm şirketlerinden biri olan Pamukkale Turizm ile olan değerli birlikteliğimizin daha uzun yıllar devam etmesini diliyorum. ” şeklinde konuştu. Keyifli Yolculuklar

İzmir - Otobüs

İzmir – Otobüs

PAÜ - Denizli
Önceki Yazı
Pamukkale Üniversitesi | Genç Ekonomistler
Ankara otobüs
Sonraki Yazı
Otobüs Yatırımı | 41 Kere Maşallah!
INSTAGRAM'DA TAKİP EDİN @PAMUKKALETURİZM