15 49.0138 8.38624 1 1 4000 1 http://blog.pamukkale.com.tr 300 true

JUMBO | PAMUKKALE TURİZM’DEN YENİ BİR YOLCULUK MARKASI!

JUMBO ’ya Terfi Edin, Standartlarınız Yükselsin” sloganı ile özel donanımlar ve hizmetler ile geliştirilmiş ayrıcalıklı yeni bir sefer modeli başlatıyoruz.

“JUMBO” olarak adlandırılan yeni sefer  modeli şu an belirli güzergahlarımızda mevcut bulunuyor. Özellikle İstanbul – İzmir güzergahında yeni İstanbul – İzmir otobanını kullanacak olan seferler uçak konforu ile zaman tasarrufunu birleştirerek hava yolu seçeneklerinden daha ekonomik bir alternatif. Güncel “JUMBO” seferlerimiz ve güzergahlarımız hakkında detaylı bilgiye buradan ulaşabilirsiniz.

JUMBO Türkiye’de bir ilk Koltuk Arası Mesafesi 75 cm.

Standart olan 41 koltuk sayısını azaltarak 34 koltuğa düşürdük. “JUMBO” araçlarımız 75 cm’e yükseltilmiş koltuk arası mesafesi ile Türkiye’deki en geniş koltuk aralığına sahip tek araç olma özelliğini taşıyor. Ayrıca baldır dayama, ayak koyma aparatları ve koltukların geniş açıda yatırılma özellikleri ile daha keyifli yolculuk ve konforlu uyku imkanı sağlıyor.

Türkiye’nin milli ulaşım markası Pamukkale Turizm olarak;  yolcularımızın tüm ihtiyaçlarını düşünerek tasarladığımız bu özel donanımlı araçlarımızda genişletilmiş bir ikram ve hizmet menüsü farklılığına da sahip.

Genel Müdürümüz Sayın Mustafa Özdalgıç, JUMBO seferlerinin başladığını duyururken; “57 yıldır Kaliteyi Opsiyon olarak değil standart olarak sunma hedefimizden en zor dönemlerimizde dahi taviz vermedik. Dünden bugüne Türkiye’nin kavuşturan gücü olarak; araçlarımızda seyahat eden herkes her dönemde bizim misafirimiz oldu. Bizim kültürümüzde “misafire ikram” olmazsa olmazlarımızın başındadır. Son günlerde kara yolu ulaşımında, yolcularına sundukları hizmetlerden tasarruf adı altında türlü türlü kısıtlamalar  yapan markalar gibi düşünmüyor ve onlara katılmıyoruz.

Biz “Kalite, ülkemizin güzel insanlarının en doğal hakkıdır” anlayışını ilke edinmiş bir markayız.Bu ilkemizden hareketle; bu seferlerimiz ile çıtayı daha da yukarıya koyarken, tüm Türkiye’ye de  sesleniyoruz: Sen en iyisine layıksın; Keyfine Bak Türkiye’m! Ve tüm Türkiye’ye söz veriyoruz; Biz olduğumuz sürece bu ülkede  seyahat standartlarınızı  hiç kimse düşüremez!” dedi.

Yolcularımıza zaman kazandıracak, onların hayatlarını kolaylaştıracak ayrıcalıklar sunmaya devam edeceğiz. Şu an için belirli güzergahlarda faal olan  seferlerimizi farklı güzergahlarda da gerçekleştirmek üzere çalışmalarımıza devam ediyoruz.

Ayrıca yolcu bölümünde kucakta seyahat etme koşullarına uygun olmayan evcil hayvanlarımızın ulaşımı için de özel bir taşıma alanı bulunan “JUMBO” araçlarımız, bu alanda da Türkiye’de yapılan ilk çalışma olma özelliğini taşıyor.

Önceki Yazı
Beyoğlu’nda Mutlaka Görmeniz Gereken 10 Mekan
Sonraki Yazı
Patili Dostlarımızla “Keyifli Yolculuk”
INSTAGRAM'DA TAKİP EDİN @PAMUKKALETURİZM