15 49.0138 8.38624 1 1 4000 1 http://blog.pamukkale.com.tr 300 true
Eskişehir - Otobüs

Anadolu Üniversitesi | Summit 17′

Anadolu Üniversitesi Sosyal Medya Kulübü tarafından düzenlenen “Sosyal Medyada İletişim Tasarımı Zirvesi” (SMİT Summit 17′) yine kampüsü canlandırdı. 

08 – 09 Nisan tarihlerinde Yunus Emre Kampüsü’nde #zirveyecik sloganı ile gerçekleştirilen zirve kapsamında öğrencilerle bir araya geldik. 

Sosyal Medya Kulübü, İletişim Fakültesi öğrencilerince kurulmuş. Fakat tüm okul öğrencilerine hitap ediyor. Beşinci yılında ise gelenekselleşmiş olan en büyük etkinliği SMIT SUMMIT (Sosyal Medyada İletişim Tasarımı Zirvesi) ile tekrar kampüse açıldı.

Kulüp, Sosyal Medya ve İletişim Tasarımı sektörünün önde gelen isimlerini ağırlayarak, öğrencilere yeni bir bağlantı kurma ve fırsat yaratma imkanı kazandırmayı amaç ediniyor. Bu sene de çok önemli isimlere ev sahipliği yapıldı. Etkinlikte, dijital medya sektöründe, Dijital Dönüşüm Derneği Kurucu Yönetim Kurulu Üyesi Dilara Eldaş konuk oldu. Ayrıca Hürriyet ve Galatasaray Spor Kulübü’nün sosyal medya yöneticileri de öğrencilerle buluştu. Sosyal medyada özellikle de Youtube alanında oldukça ün sahibi olan Danla Bilic ve Kafalar ekibinin de ağırlandığı etkinlikte Instagram’ın en çok takip edilen fotoğrafçılarından biri olan Ahmet Erdem de yer aldı. İletişim tasarımı sektörünün seçkin ajansları da öğrencilere Yeni Medya’nın özelliklerini aktararak iş alanları hakkında tecrübelerini kullanarak bilgiler verdi.

İki gün süren etkinlik, cumartesi ve pazar günleri beşer oturumlar halinde düzenlenirken, zirve süresince konuklar ve öğrencilerle bir arada olmak ve onların #keyifliyolculuk hikayelerini dinlemekten mutluluk duyduk.

Eskişehir Anadolu Üniversitesi Sosyal Medya Kulübüne bu güzel organizasyon için teşekkür ederiz
Bir başka üniversitemizin etkinliğinde görüşmek üzere…

 

Eskişehir otobüs
Önceki Yazı
KAMPÜSTE REKLAM VAR! | Anadolu Üniversitesi
Ankara - Bilet
Sonraki Yazı
Otobüs Yatırımı | Durmuyoruz!
INSTAGRAM'DA TAKİP EDİN @PAMUKKALETURİZM