15 49.0138 8.38624 1 1 4000 1 http://blog.pamukkale.com.tr 300 true
Çanakkale

Çanakkale Üniversitesi | “Kendi Hikayeni Anlat”

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Akademik Gelişim ve Entegrasyon Topluluğu (AGET) tarafından düzenlenen “Kendi Hikayeni Anlat” adlı seminerde Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi öğrencilerinin yanındaydık. 

Etkinlik kapsamında öğrenciler ile #keyifliyolculuk hikayelerini dinlediğimiz güzel sohbetler gerçekleştirdik.

“Kendi Hikayeni Anlat” semineri 28 şubat günü Biga İktisadi ve İdari Bilimler fakültesin de gerçekleştirildi. Porto FC Spor Yöneticiliği ve Çanakkale Dardanel Spor CEO’luğunu yapmış Gökhan Bozkurt ile birlikte sinema ve tiyatro sanatçısı Nezih Cihan Aksoy’un katılımları ile gerçekleştirildi.

Çanakkale - Üniversite

Çanakkale – Üniversite

AGET Topluluk Başkanı Berkan Şer’in konuşması ile başlayan etkinlikte Gökhan Bozkurt konuşmasın da “Ben de Çanakkale’de yaşayan ve Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi’nden mezun olmuş biri olarak hiçbir zaman hayallerimden vazgeçmedim ve üniversitemizi her zaman en güzel şekilde temsil etmeye çalıştım.”  sözleri ile üniversite öğrencilerine tavsiyeler de bulundu. Nezih Cihan Aksoy ise etkileyici sunumu ile birlikte kendi hayat hikayesini anlattı. Hayal edilen hedeflerin nasıl hayata geçebileceğine dair tavsiyelerde bulundu. Katılımcılara plaket taktimi ile biten etkinlik öğrenciler tarafından ilgiyle karşılandı.

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Akademik Gelişim ve Entegrasyon Topluluğu’na bu güzel organizasyon için teşekkür ederiz

Bir başka üniversitemizin etkinliğinde görüşmek üzere…

Çanakkale - Otobüs

Çanakkale – Otobüs

Çanakkale - Bilet

Çanakkale – Bilet

 

Önceki Yazı
KÜÇÜK MÜFETTİŞLERİMİZ ATANDILAR :)
Sonraki Yazı
Otogarlar Çiçek Açtı!
INSTAGRAM'DA TAKİP EDİN @PAMUKKALETURİZM